REWAXX VAPO REFLEX red

REWAXX VAPO REFLEX red

   RWX VPRF 80  (red)

HÁROMRÉTEGŰ HŐTÜKRÖS BELSŐ OLDALI PÁRAFÉKEZŐ FÓLIA FLÍZ ERŐSÍTÉSSEL
Kiszerelés : 1,2m x 50m = 60m²
Felülettömeg :  80 gr/m²
Vízzáróság : W1
Tűzvédelmi besorolás : E
Páraáteresztő képesség (Sd érték) : 105 m
Szakító szilárdság : 160 / 140 N/50mm
Nyúlás : 60 / 75 %
Szegszakító ellenállás : 30 / 40 N
Hőállóság : -40 / +80 °C
Egyenesség : < 75mm/10m
Tekercssúly : 4800 g

 

Ajánlott viszonteladói ár: 320 Ft/m2

A TERMÉKEK VISZONTELADÓINKNÁL MEGVÁSÁROLHATÓAK.

A termék leírésa :

A REWAXX Vapo Reflex egy háromrétegű, metalizált hőviszaverő belső oldali párafékező fólia , felületén négyzetrácsos kiosztással, csúszásmentes flíz hordozóréteggel. A fólia megfelelő beépítés esetén megakadályozza a pára nagymértékű bejutását a szigetelésbe.

A csúszásmentes flíz hordozóréteg növeli a fólia szakító szilárdságát, és sérülés esetén annak továbbhasadását. Felhasználható lejtős, lapos valamint függőleges felületen. A hővisszaverő réteg javítja a párafékező tulajdonságot, és a beépítési utasítás betartása mellet, visszaveri a sugárzási hő egy részét az épület belső terébe . Használható padlófűtés alátétfóliaként is.A fólia egészségre káros anyagot nem tartalmaz.

Beépítése :

Beépítésének módja megegyezik a párafékező fóliák beépítésével. A fóliát úgy építjük be, hogy fényvisszaverő felülete az épület belső fűtött tere felé nézzen. Hogy hővisszaverő képessége biztosítva legyen, a fólia és belső borítás között egy 3-5 cm-es légrést kell kialakítani. Ellenkező esetben a fólia megtartja ugyan párafékező képességét, de nem tudja a sugárzó hőt visszaverni a beltér felé. A fóliát a fémprofilra rá kell ragasztani. JUTAFOL SP AL ragasztószalaggal vagy ILLBRUCK CT 600 ragasztósprayvel. A fólia sávjainak átlapolását légtömören le kell ragasztani. Az összes illesztést, átfedést és áttörést megfelelően tömíteni kell. A fólia rögzítésézez használt kapcsokat is ragasszuk le.  A fólia falhoz rögzítéséhez SOUDAL VAPOURSEAL vgy ILLBRUCK SD 025 tömítőanyagot használjunk.

Fújt szigetelés esetén mindenképpen vélasszunk erősebb fóliát.

 

TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

Letöltés

Termék adatlap

Letöltés

Termék kísérőlap

Letöltés