.JUTADACH 150

.JUTADACH 150

     JD150   4344150151070A

HÁROMRÉTEGŰ PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIA   SZABADONFEKVŐ ALÁTÉTHÉJAZAT
Kiszerelés : 1,5m x 50m = 75m²
Felülettömeg :  150 gr/m²
Vízzáróság : W1
Tűzvédelmi besorolás : E
Páraáteresztő képesség (Sd érték) : 0,02 m
Szakító szilárdság : 310 / 215 N/50mm
Nyúlás : 45 / 80 %
Szegszakító ellenállás : 165 / 190 N
Hőállóság : -40 / +80 °C
Tekercssúly (g): 12300 g

 

Ajánlott viszonteladói ár: 720 Ft/m2

A TERMÉKEK VISZONTELADÓINKNÁL MEGVÁSÁROLHATÓAK.

A JUTADAC 150 háromrétegű tetőfólia , vízszigetelő és páraáteresztő alátéthéjazat. Alkalmazható ferde tetőszerkezeten, egyszeres vagy kétszeres kiszellőztetéssel. Használható  homlokzati fóliaként is. A hőszigetelésre épített deszkázatra is fektethető.(NEM OSB !) A fóliát a szarufákra ellen léccel kell biztosítani , melyek mérete min. 5 x 5 cm kell legyen. A beszellőzési keresztmetszet 200 cm2 / eresz folyóméter kel legyen. Ezzel biztosítható a megfelelő szellőzés a fedés és a fólia között .Közvetlenül érintkezhet a szigetelőanyaggal ,vagy az arra épített diffúz deszkázattal. Födémszigetelés esetén használható a szigetelőanyag takarására . Ezzel megakadályozható a por és esetleges csapadék, porhó bejutása. Abban az esetben ha a fóliát cserepes lemez , trapéz lemez vagy sötét színű tetőfedő anyag alá építjük be, fokozottan ügyelni kell a szellőzésre.

 

A JUTADACH 150 tetőfólia elérhető beépített kétoldali ragasztócsíkkal /JUTADACH 150 2AT/. A szélzáró tetőfóliával, növelhető a szigetelés hatékonysága. Vagy használd a fóliacsíkok összeragasztásához a JUTADACH SP 38 kétoldali ragasztószalagot, vagy az átlapolások külső leragasztásához a JUTADACH SP SUPER diffúz javítószalagot.

Abban az esetben ha a tetőfóliát nem szigetelt tetőszerkezetre /hideg tető/építjük be, tehát nem érintkezik szigetelőanyaggal , akkor párazáró fóliaként fog viselkedni. Ilyenkor gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről a tetőfólia alatt, és felett is. A fólia nem hajtható át a gerincen. Úgynevezett fóliasapkát kell alkalmazni.

Nem járható. Óvni kell a  sérülésektől. Közvetlenül érintkezhet a szigetelőanyaggal ,vagy az arra épített diffúz deszkázattal.(NEM OSB) 

Ne használd kétszeresen szellőztetett tetőszerkezetnél. Ha a fólia nem érintkezik szigetelőanyaggal, párazáróként fog viselkedni. A tetőgerincen nem hajtható át. Fóliasapkát kell kialakítani.

Használd a Juta segédanyagait a gondos kivitelezéshez.

 

A háromrétegű mikroporózus tetőfóliák, szerkezetükből adódóan fokozottan érzékenyek az UV káros hatásaira. Ezért velük a munkát úgy kell ütemezni , hogy minél rövidebb ideig legyenek kitéve az időjárás káros hatásainak. Beépítésük után mielőbb gondoskodni kell a végleges fedés kialakításáról. Ha ez nem lehetséges , a fóliát ideiglenes takarással védeni kell.

 

.

További információk

Csomagolás :

30 tekercs / raklap

Hidrosztatikus nyomáspróba :

> 280 cm

Levegő behatolási ellenállás :

< 0,02 [m³/( m².h.50Pa)]

Hideghajlíthatóság :

-20 °C

Teljesítmény nyilatkozat

Letöltés

Termék adatlap

Letöltés

Termékleírás

Letöltés

DOP (cz)

Letöltés

DOP (en)

Letöltés

Technikai adattábla (en)

Letöltés