JUTADACH 150 2AP

JUTADACH 150 2AP

     JD150P   4364151151177A

HÁROMRÉTEGŰ PÁRAÁTERESZTŐ TETŐFÓLIA   SZÉLZÁRÓ ALÁTÉTHÉJAZAT BEÉPÍTETT KÉTOLDALI RAGASZTÓCSÍKKAL
Kiszerelés : 1,5m x 50m = 75m²
Felülettömeg :  150 gr/m²
Vízzáróság : W1
Tűzvédelmi besorolás : E
Páraáteresztő képesség (Sd érték) : 0,02 m
Szakító szilárdság : 310 / 215 N/50mm
Nyúlás : 45 / 80 %
Szegszakító ellenállás : 165 / 190 N
Hőállóság : -40 / +80 °C
Tekercssúly (g): 11500 g

 

Ajánlott viszonteladói ár: 880 Ft/m2

A TERMÉKEK VISZONTELADÓINKNÁL MEGVÁSÁROLHATÓAK.

  A JUTADAC 150 2AT háromrétegű tetőfólia , vízszigetelő és páraáteresztő alátéthéjazat.Integrált kétoldali ragasztócsíkkal.Alkalmazható ferde tetőszerkezeten, egyszeres vagy kétszeres kiszellőztetéssel. Használható  homlokzati fóliaként is. A hőszigetelésre épített deszkázatra is fektethető. A fóliát a szarufákra ellen léccel kell biztosítani , melyek mérete min. 5 x5 cm kell legyen. Ezzel biztosítható a megfelelő szellőzés a fedés és a fólia között .Nem járható. Óvni kell a  sérülésektől. Közvetlenül érintkezhet a szigetelőanyaggal ,vagy az arra épített diffúz deszkázattal.(NEM OSB) Födémszigetelés esetén használható a szigetelőanyag takarására . Ezzel megakadályozható a por és esetleges csapadék, porhó bejutása. Abban az esetben ha a fóliát cserepes lemez , trapéz lemez vagy sötét színű tetőfedő anyag alá építjük be, fokozottan ügyelni kell a szerkezet szellőztetésére.

A JUTADACH 150 2AT szélzáró tetőfóliával, növelhető a szigetelés hatékonysága. A fólia csíkok összeragasztásával megakadályozható a konrollálatlan levegőáramlás. Ezáltal nő a hőszigetelés hatékonysága. A szerkezet nem hül ki. Kiegészítésként használd ,  az átlapolások külső leragasztásához a JUTADACH SP SUPER diffúz javítószalagot.

Abban az esetben ha a tetőfóliát nem szigetelt tetőszerkezetre /hideg tető/építjük be, tehát nem érintkezik szigetelőanyaggal , akkor párazáró fóliaként fog viselkedni. Ilyenkor gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről a tetőfólia alatt, és felett is. A fólia nem hajtható át a gerincen. Úgynevezett fóliasapkát kell alkalmazni.

Nem járható. Óvni kell a  sérülésektől. Közvetlenül érintkezhet a szigetelőanyaggal ,vagy az arra épített diffúz deszkázattal.(NEM OSB) Födémszigetelés esetén használható a szigetelőanyag takarására . Ezzel megakadályozható a por és esetleges csapadék, porhó bejutása. 

Ne használd kétszeresen szellőztetett tetőszerkezetnél. Ha a fólia nem érintkezik szigetelőanyaggal, párazáróként fog viselkedni. A tetőgerincen nem hajtható át. Fóliasapkát kell kialakítani.

Használd a Juta segédanyagait a gondos kivitelezéshez.

A szerkezeten áthatoló elemek tömítéséhez , használd a JUTADACH SP SUPER diffúz javítószalagot.

 

A háromrétegű mikroporózus tetőfóliák, szerkezetükből adódóan fokozottan érzékenyek az UV káros hatásaira. Ezért velük a munkát úgy kell ütemezni , hogy minél rövidebb ideig legyenek kitéve az időjárás káros hatásainak. Beépítésük után mielőbb gondoskodni kell a végleges fedés kialakításáról. Ha ez nem lehetséges , a fóliát ideiglenes takarással védeni kell.

A fóliacsíkok összeragasztása: 

1. Illeszd össze a  fóliacsíkokat a megfelelő átfedéssel

2. Egyszerre távolítsd el mindkét ragasztócsíkról a védőfóliát

3. Simítsd el a felületet. Ha nincs szilárd felület a fólia alatt, a ragasztás nem lesz  tökéletes.

.

További információk

Tömeg 12,3 kg
Méret

1,5 m x 50 m = 75 m2

Raklap

30 tek

Légáteresztés :

<0,005 [m³/( m².h.50Pa)]

Csomagolás :

30 tek / raklap

Hidrosztatikus nyomáspróba :

> 280 cm

Teljesítménynyilatkozat

Letöltés

Termék adatlap

Letöltés

Termék kísérőlap

Letöltés

Technikai adatlap (en)

Letöltés

DOP (cz)

Letöltés

DOP (en)

Letöltés

JUTA beépítési útmutató 2023 07 (cz)

Letöltés