SZELLŐZŐ FÓLIAGYŰRŰ

BRAMAC SZELLŐZŐ FÓLIAGYŰRŰ

BELSŐ OLDALI SZELLŐZTETÉSRE

 

.

Belső átmérő :                 10 cm

Teljes méret :                   15 cm

Gyűrű szélessége:          3 cm

Szín :                                  Fehér

Cikkszám :      JS-03-008-06

fóliagyűrtű 1 b

Beépítetlen padlásterek pontszerű kiszellőztetésére alkalmas – elsősorban kontyolt tetőknél, ahol az éleknél a teljes vonalmenti megnyitást el szeretnénk kerülni.

Nem páraáteresztő és páraáteresztő tetőfóliák esetén is javasolt beépíteni, hiszen beépítetlen padlástér esetén a páraáteresztés nem funkcionál.

Szigetelés nélkül a páraáteresztő tetőfólia sem képes a párát átengedni. Ugyan úgy működik , mint a párazáró fóliák. Ilyekor gondoskodni kell a megfelelő szellőzésről a tetőfólia mindkét oldalán. Ha a kivitelezés során a gerincen nem lett kialakítva fóliasapka, akkor a sátorhatás következtében a tetőfólia belső oldalán -legyen az párazáró vagy páraáteresztő- , párakicsapódás alakulhat ki a hidegebb napokon. Ez akár meg is fagyhat , és a fólia szerkezetében is kárt tehet. Nem beszélve a faszerkezetről , ami szintén nedves lehet. Ilyen esetben jó megoldás lehet a szellőző fóliagyűrű beépítése , akár az alsó vagy a felső részen. Ha a padlás nincs szigetelve, és a későbbiekben sem tervezzük ezt , akkor nem javasolt páraetereszt fólia beépítése. Mivel ezek szerkezete sokkal érzékenyebb a melegre a UV sugárzásra és a mechanikai hatásokra. A fóliagyűrű utólagos beépítése nem károsítja a fóliát. Megakadályozza a nedvesség és a rovarok , rágcsálók behatolását.

Beépítése :

 

.

A fóliagyűrű ajánlott ára viszonteladóinknál

   2500 Ft/db