REWAXX VAPO REFLEX RED

REWAXX VAPO REFLEX

 BELSŐ FLÍZ ERŐSÍTÉSŰ PÁRAFÉKEZŐ FÓLIA HŐTÜKRÖS FELÜLETTEL 

.

Vízzáróság :                                               W1

 

Tűzvédelmi besorolás :                            E

 

Páraáteresztő képesség (Sd érték ) :    105 m

 

Szakító szilárdság  :            160 / 140 N/50mm

 

Szegszakító ellenállás  :       30 / 40 N/20mm

 

Hőállóság :                              -40 / + 80 °C

rewaxx vapo reflex

 A REWAXX VAPO REFLEX  polietilén  párazáró fólia, erősen fényvisszaverő speciális bevonattal, és egyedi flíz erősítéssel, mely megnöveli a fólia szilárdságát. 

Megakadályozza a pára nagymértékű bejutását a szigetelésbe. Felhasználható lejtős lapos valamint függőleges szerkezeteknél. Megegyezik a páratömítő fóliákkal. A reflex hő visszaverő réteg emeli a páratömítő tulajdonságot és a beépítési utasítás betartása mellett, visszaveri a sugárzási hő  egy részét az épület belső terébe. 

Hővisszaverő fólia egyedi belső erősítéssel. Ezáltal a fóliának nagyobb a szakítószilárdsága, nem hasad el ,nem pöndörödik vissza.  A fóliát úgy építjük be, hogy a fényvisszaverő rétege a belső tér felé irányuljon. Hogy fényvisszaverő képessége biztosítva legyen, szükséges a fólia és az alulnézet vagy a belső borítás anyaga között 4- 6 cm zárt légrést hagyni . Ha nincs betartva a felül adott eljárás a fólia teljesíti a kellő páratömítő feladatát, de nem veri vissza a sugárzási hő részét az épület belső terébe.

A belső oldali párazárás gondos kivitelezést igényel . Meg kell akadályozni , hogy a párás levegő bejusson a szigetelt szerkezetbe. Törekedni kell a lehető legnagyobb pára és légzárás kialakítására. A fóliasávokat , falcsatlakozásokat , és szerkezeten áthatoló elemek tömítéseit és légzáró módon kell leragasztani (-mivel ahová a levegő be tud jutni oda bejut a levegőben szállított pára is -). A csatlakozásokat a megfelelő anyagokkal kell tömíteni. Célszerű és javasolt a fólia rögzítéséhez használt  kapcsok leragasztása is. (-megkönnyíti ezt ha a kapcsokat a belövés előtt megszínezzük -).

 

 

Használjunk az ellenlécek alá JUTADACH TPK SUPER szegtömítő szalagot. Ezzel megakadályozható a pára bejutása a csavarok által keletkezett réseken keresztül. A függesztők alá JUTAFOL SP 1 szalag építhető be.

A fóliasávok összeragasztásához REWAXX ALUBAND 5 szalagot szükséges használni.

A fólia ideiglenes fémszerkezetre ragasztásához ILLBRUCK CT 600 ragasztóspray , vagy a JUTADACH SP 38 kétoldali ragasztószalag használható.

Falcsatlakozásokhoz SOUDAL VAPOURSEAL ragasztó.

Álltalános ragasztásokhoz használható a JUTADACH SP UNI univerzális ragasztószalag.

 

.

    A fólia ajánlott ára viszonteladóinknál

298 Ft/m2    17880 Ft/tek   

A FELTÜNTETETT ÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK !