KEZDŐLAP

Revolution Slider Hiba: Slider with alias kezdo not found.
Maybe you mean: 'kezdolap'

HA JÓ TETŐFÓLIÁT KERESEL A LEGJOBB HELYEN JÁRSZ

    Tizenhét éve képviselem a  Juta tetőfóliát Magyarországon.

A tetőfólia megválasztását  jól meg kell fontolni, mert a tetőszerkezetnek nélkülözhetetlen tartozéka.Tulajdonképpen egy másodlagos védelmi vonal a fedés alatt. Különösen nagy jelentősége van alacsony hajlásszög esetén, valamint hőszigetelt szerkezetnél. Rossz választás esetén a tető élettartama rövidülhet meg. Nem lehet később csak úgy kicserélni.Ezen igazán nem érdemes spórolni. Minden tetőforma, hajlásszög , fedőanyag más más alátét-héjazatot igényel. Érdemes tájékozódni, mielőtt döntünk . Egy tetőt nem pár évre készítünk. De egy megfelelő fólia kiválasztása sem garancia, ha az rossz kézbe kerül, és nem az irányelveknek (szabályoknak) megfelelően lesz beépítve.

     A Juta tetőfóliagyár Csehországban található. Története 1896-ig nyúlik vissza. Kellő tapasztalattal rendelkezik a tetőfólia gyártás terén. A Juta tetőfóliák választása jó döntés. Ha kérdésed van , hívj bármikor. Segítek megkeresni a megfelelőt.Keress meg a facebookon .

FONTOS !!!

Az oldalon található termékek nem rendelhetők. Azok viszonteladókon keresztül kerülnek értékesítésre. Ezen kereskedők telephelyén megtekinthetők és átvehetők. Minden termék rendelkezik Magyar nyelvű leírással,termékismertetővel,és mellékelt Teljesítménynyilatkozattal. Csomagküldésre nincs lehetőség. A termékek személyesen átvehetők az előre egyeztetett helyszíneken.

Ha a termékekről, vagy az átvételi feltételekről kérdése van , kérem keressen az alábbi elérhetőségeken. Segítek megkeresni az Önhöz legközelebbi átvételi pontot.                                                                                     20/479-5744            tetofolia@gmail.com                                                                                 Borbély Sándor e.v.                           

Jutás Sanyi