DELTA®-REFLEX

DÖRKEN DELTA®-REFLEX

LÉG ÉS PÁRAZÁRÓ FÓLIA 180 gr

.

Tömeg :                                             180 gr

 

Tűzvédelmi besorolás :                    E EN13501-1

 

Páraáteresztő képesség (Sd érték ) :          150  m

 

Szakító szilárdság  :            450/400 N/50mm

 

Tekercssúly  :                          13,5 Kg

 

Hőállóság :                              -40 / + 80 °C

 

uh-112894_hhvz2zwo

Termékleírás:

4 rétegű, energiatakarékos légzáró és párafékező fólia minden tetőkonstrukcióhoz. Öntapadó ragasztószegéllyel Delta®-Reflex Pluszként, a gyorsabb, légzáró fektetésért. Akár 10 %-kal jobb hőszigetelés. 50 %-os hőreflektáló hatás. 100 %-os légzárás és párafékezés.

Tulajdonságok:

A Delta®-Reflex  egyenértékű diffúziós légrétegvastagsága több mint 100 m. Ez a magas érték biztonsággal, hosszútávon megóvja a tetőkonstrukciót és a hőszigetelést a pára okozta károsodásoktól.
Előnyei: 10 %-kal jobb hőszigetelést biztosít, az embert érő elektromágneses sugárzások 30 %-át leárnyékolja, 50 %-os hőreflektáló hatással rendelkezik, 100 %-os biztonságot nyújt a lég- és párazárásban. Szakítószilárdsága 450 N/5 cm, nehezen éghető, a DIN 4102 sz. szabvány szerint: B1.

Sd-értéke kb. 150 m, ez hosszútávon kizárja a hőszigetelés és a tetőkonstrukció páradiffúzióból eredő károsodását. 3 m széles kiszerelésben is rendelkezésre áll: ideális az ipari létesítmények könnyűszerkezetes tetőihez, függetlenül attól, hogy gázbeton vagy trapézlemez konstrukcióval készülnek.

A DELTA®-REFLEX párafékező fólia 50%-os hőreflektáló hatással rendelkezik (dokumentálva: Frauenhof Institut, Freiburg). Bármely tető-és falkonstrukcióba beépíthető, különleges hálóerősítésének köszönhetően nagy szakítószilárdságú, szakszerű beépítés esetén kielégíti a DIN 4108 szabvány előírásait.

Anyaga:

Egy teljesen átlátszó poliészter fólia és egy hálóerősítésű polietilén fólia közé vízzáróan és korrózió mentesen beágyazott alumínium réteg.

Fektetés:

Rétegfelépítésének és anyag-összetételének köszönhetően könnyen és rugalmasan beépíthető. Robosztussága, nagy szakítószilárdsága (450 N/5 cm) megakadályozza az anyag be-és továbbszakadását a fektetés során. Rugalmas anyaga lehetővé teszi a gyors beépítést, még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

 

.

A fólia ajánlott ára 

1100 Ft/m2   82500 Ft/tek